0

A No-Limit Stud játékban a fordulók száma hét lesz. A limit hold’em játékban a körök száma öt lesz. Egy Pot Limit Omaha játékban a körök száma négy lesz. A Limit Pot Limit Omaha játékban a körök száma öt Például egy No-Limit Texas Hold’em játékban hat forduló lesz. A körök száma a pókerjáték típusától függően változik. Az egyik típus az, hogy egy kis pénzt vesz fel, és várja a jó esélyeket, hogy visszatérjen.

Ilyen helyzetekben nem mindig jobb játszani, hogy több pénzt és több esélyt kapjon a visszatérésre, mint a befektetésére. Vannak különböző típusú akciók vagy fogadások, amelyeket el lehet tenni. Ha további információra van szüksége a fogadásokról vagy a valós idejű online póker weboldalakon való játékról, akkor tekintse meg a fogadásokról és a valós idejű játékokról szóló cikkeket Lehet, hogy az egyik kézben csak a legkisebb várható értéket kapja, de a másikban megvan a lehetősége, hogy nagyon sokat nyerjen.

Ilyen helyzetekben, van értelme, hogy üljön egy ideig, és várja, hogy mit tudna kapni, ha játszani. Ha ők ellenőrizték, és te ellenőrizted, a pot egyenletesen oszlik meg közötted és közöttük. Ismét ez azt jelenti, hogy megtartják azokat a zsetonokat, amelyeket csak a potba adtak. Most, ha úgy döntöttek, hogy ellenőrizni, hívni, hajtani vagy emelni akarnak, akkor hívással vagy hajtással fognak cselekedni.

Ha összecsukják, akkor megnyeri az összes zsetont a potban Ebben a helyzetben nem fogsz tudni meghajlítani. Amikor a játékosok meghozták döntéseiket, mindannyian több zsetont adnak a pothoz. Ha felhívod és ők hívnak, a pot 50-50-re oszlik meg közötted és közöttük. Stud: hu.poker-mine.com Egy többjátékos, általában öt játékos kártyajáték, ahol a játékosok kártyákat kapnak egy közös fedélzetről. Minden játékosnak van egy vagy több lapja lefelé.

Omaha: Két játékos kártyajáték, amelyben a játékosoknak 2 azonos rangú kártyát kell használniuk. A cél az, hogy a kéz vége előtt a legmagasabb számú kártyát, vagy „kártyát” kapjon. Gyakran előzetesen meghatározott mennyiségű zseton és pont van a bónusz körben. Ezen a szinten a játékos nem vesz részt a folyamatban, és a kaszinó gondoskodik róluk. A Stud pókerben a maximálisan osztott kéz három négykártya, így az extra kártyák előnyt jelenthetnek.

Egy másik dolog az, hogy a Stud pókerben a limit nem túl magas, így ha úgy dönt, hogy egy extra kártyát játszik, vagy egy pár vad kezet készít, a limit 50% -kal emelkedik, legfeljebb kétszázötvenezer dollárra. Például, ha kiválasztja az ingyenes zsetont, akkor 25 zsetont kap, ha az első nyereményjátékot választja, akkor 5, 10 vagy 25 zsetont lehet összegyűjteni.

German Dudak Asked question September 11, 2023
Add a Comment